Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Видання підготовлено відповідно до програми дисципліни «Менеджмент в ресторанному господарстві». Містить матеріали для вивчення дисципліни, охоплює всі форми навчального процесу. В методичних порадах представлено рекомендації вивчення кожної теми курсу, пояснюються найскладніші питання. Запропоновані завдання для самостійної та практичної роботи, а також питання для перевірки знань. У навчально-методичному посібнику висвітлено теоретичні та прикладні аспекти менеджменту в ресторанному господарстві.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання. Для викладачів, усіх професійно зацікавлених осіб.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: