Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

64с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.1:640.43](07)

Бібліографічна картка: 

Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: А.С. Павловська, М.М. Сергата ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 64 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5637

Анотація: 

Видання підготовлено відповідно до програми дисципліни «Менеджмент в ресторанному господарстві». Містить матеріали для вивчення дисципліни, охоплює всі форми навчального процесу. В методичних порадах представлено рекомендації вивчення кожної теми курсу, пояснюються найскладніші питання. Запропоновані завдання для самостійної та практичної роботи, а також питання для перевірки знань. У навчально-методичному посібнику висвітлено теоретичні та прикладні аспекти менеджменту в ресторанному господарстві.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання. Для викладачів, усіх професійно зацікавлених осіб.

Ступінь підготовки: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5637
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.