Еногастрономія: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

171с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2:641](075.8)

Бібліографічна картка: 

Еногастрономія [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: Л.Л. Івашина, Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 171 с. – редим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5667

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Еногастрономія» містить шістнадцять лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює студентів з історією виноградарства і виноробства на території України та в світі; класифікацією та основнми принципами виробництва вина; основними методами та формами роботи сомельє у закладах ресторанного господарства; з професійними навичками щодо складання винної карти, підбору асортименту вин, що вдало відтінятиме страви закладу.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5667
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.