Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

29с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.43](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін, Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 29 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5894

Анотація: 

Викладено загальні положення організації виконання курсових робіт, подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», вимоги
щодо їх виконання та захисту, рекомендована література. 
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5894
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.