Методичні ЕОР



Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 242 Туризм і рекреація усіх форм навчання



Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 242 Туризм і рекреація усіх форм навчання

Сторінки