Автор:
Кількість сторінок:
66с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. М. Мізнік ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 66 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2681
Анотація:
Викладені теоретичні відомості до кожної лабораторної роботи достатні для розуміння явищ, що вивчаються, і доповнює конспект лекцій з даної дисципліни. Для здобувачів освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2681