Конспект лекцій з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства 2» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

179с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.448.2:640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства 2» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 179 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства 2» містить вісімнадцять лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює студентів з основами технології виробництва напівфабрикатів, кулінарної, кондитерської продукції, напоїв; з основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції; з професійними навичками щодо підготовки виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції і її споживання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3578
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.