Автор:
Кількість сторінок:
592с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62:641](075.8)
Бібліографічна картка:
Товарознавство [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 592 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5001
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Товарознавство» містить тридцять чотири лекції за основними темами, у яких висвітлено базові теоретичні матеріали, пов’язані з виробництвом, класифікацією, асортиментом, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих та непродовольчих товарів.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5001