Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
В навчальному посібнику вперше запропоновано цілісну методику проектувального розрахунку одного із основних видів технологічного обладнання м’ясопереробного виробництва – м’ясорізальних вовчків (результати авторських наукових досліджень лягли в основу розділів п. 2.2÷2.8). Особливу увагу приділено розрахунку конструктивних параметрів головних робочих органів вовчка – ножів та решіток, оскільки саме ці елементи конструкції головним чином визначають ефективність та енергоємність його роботи. Запропоновано інтегральний критерій оцінки ефективності конструкції різального вузла, а також диференційований підхід до визначення продуктивності вовчка та подрібнювальної здатності його різального комплекту. Наведено огляд сучасних конструкцій вовчків та їх робочих органів. Представлені конструкції відомих світових виробників вовчків дозволяють визначити найбільш ефективні шляхи підвищення технічного рівня цих машин. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Машинобудування". Може бути корисним для інженерних працівників машинобудівних та м’ясопереробних підприємств
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: