Проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління



Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технічна механіка в галузі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальностей: 274 Автомобільний транспорт, 275 Транспортні технології освітньої програми Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»усіх форм навчання



Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Опір матеріалів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальностей: 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, 144 Теплоенергетика усіх форм навчання



Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання харчових та торгівельних підприємств» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання

Сторінки