Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології продукції ресторанного господарства» містить тридцять чотири лекції, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з технологією виробництва кулінарної, кондитерської продукції, напоїв; з інноваційними способами кулінарної обробки; з професійними навичками щодо підготовки виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції і її споживання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: