Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник



Кількість сторінок: 

639с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

621-047.84:664.02(075.8)

Бібліографічна картка: 

Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв [Електронний ресурс] : підручник / О. І. Некоз, В. І. Осипенко, О. В. Батраченко, Н. В. Філімонова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – 639 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253

Анотація: 

Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдосконалення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування». Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.