Черкаси



Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Вимірювальний контроль якості продукції: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з усіх спеціальностей галузі знань 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації (15 Автоматизація та приладобудування) усіх форм навчання



Навчально-методичний посібник до виконання курсової роботи з дисципліни «Похибки та невизначеності вимірювань» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 175 Інформаційно- вимірювальні технології усіх форм навчання

Сторінки